Sisämaalaukset vuosikymmenten kokemuksella Vihdissä

Yhteystiedot

Maalausliike Helminen Oy on kokenut talonmaalauksen ammattilainen; meillä on yli 35 vuoden kokemus alalta. Teemme sisämaalaukset ja pintaremontit sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Toimimme Vihdistä käsin, ja palvelutarjontamme kattaa koko Uudenmaan alueen.

Maalausliike Helmisellä on kolme tärkeää arvoa, jotka ovat siisteys, edullisuus ja luotettavuus. Nämä arvot leimaavat kaikkea toimintaamme. Ota yhteys alan pitkän linjan toimijaan, jos haluat yhdistää laadukkaan lopputuloksen ja edullisen hinnan!

Kattavat sisämaalaus- ja tapetointipalvelut

Laadukkaat sisämaalauspalvelumme kattavat huoneistojen ja talojen sisämaalaukset, taloyhtiöiden porraskäytävien maalaukset, tasoitetyöt sekä tapetointityöt. Seinien maalaus on kätevä, edullinen ja helppo tapa saada täysin uusi tunnelma tilaan kuin tilaan. Teemme seinien maalaustyöt ja niiden lisäksi kaikki tarvittavat pohjatyöt. Meidän osaamisemme avulla saat juuri oikeanlaisen, kestävän sävyn ja upean lopputuloksen, joka miellyttää pitkään.

Pinkopahvityöt

Vaikka pinkopahvin kulta-aika kesti vain 1950-luvulle asti, erityisesti ekologisen korjausrakentamisen kasvava suosio on nostanut pinkopahvityöt jälleen todella suosituksi vaihtoehdoksi. Pinkopahvi valmistetaan luonnonkuidusta, eli se imee ja luovuttaa tehokkaasti kosteutta huoneesta. Pinkopahvi on paksua pahvia, joka kostutetaan ja naulataan kiinni, minkä jälkeen se päällystetään maalilla tai tapetilla. Kun pahvi kuivuu, se pingottuu kauniin suoraksi pinnaksi, mistä tuleekin sen nimitys. Pinkopahvi soveltuu erityisen hyvin hirsi- tai lautapinnan päälle asennettavaksi.

Ilmainen arviointi

Maalausliike Helmiseltä saat sisämaalaustyölle aina ilmaisen arvioinnin, jotta voimme yhdessä kartoittaa projektin yksityiskohdat, kuten hinnan ja aikataulun. Ota siis mahdollisimman pian yhteys maalauksen ammattilaiseen, ja varaa talollesi tai kiinteistöllesi ilmainen arviointikäynti. 

Varaa ilmainen arviointikäynti

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää luonnolliselle henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla esimerkiksi kotitalous- tai kunnossapitotöitä. Muistathan siis hakea verovähennystä kotonasi tai vapaa-ajan asunnossasi teettämistäsi maalaustöistä. Tutustu verovähennykseen tarkemmin Veroviraston sivuilla.