Ulkomaalaus moneen lähtöön Vihdistä koko Uudenmaan alueelle

Yhteystiedot

Maalausliike Helminen Oy on kokenut ammattilainen maalausalalla – osaamista on kertynyt jo yli 35 vuoden ajan. Tuotamme ulkomaalauksia niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Toimipisteemme sijaitsee Vihdissä, mutta tarjoamme palveluitamme joustavasti koko Uudenmaan alueella. Maalausliike Helmisen kolme ydinarvoa ovat siisteys, edullisuus ja luotettavuus. Nämä arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Jos kiinteistösi on ulkomaalauksen tarpeessa, ota yhteys Maalausliike Helmiseen! Takaamme kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaan lopputuloksen.

Kattavat ulkomaalaustyöt

Teemme monenlaisia ulkomaalausprojekteja Uudenmaan alueella. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt ja omakotitalojen omistajat. Emme tee kerrostalojen ulkomaalauksia. 


Talon julkisivun ja muiden ulkoseinien pinnat saattavat ajan kanssa alkaa hilseillä, haalistua ja haurastua. Tässä vaiheessa on korkea aika tehdä huoltomaalaus. Jos taas kaipaat uudelle talollesi alusta alkaen laadukkaimman mahdollisen maalipinnan, saat senkin Maalausliike Helmiseltä.

Julkisivun hilseilevä tai jollakin muulla tapaa kulunut maalipinta voi vahingoittaa uutta maalipintaa. Tästä syystä vanha maali poistetaankin huolellisesti aina ennen uuden maalin lisäämistä. 


Puisille ulkoseinille ei riitä yksi maalauskerta, vaan paljaat pinnat vaativat pohjamaalin ennen pintamaalin lisäämistä. Puuseinät pohjamaalataan vesiohenteisella maalilla, tai vaihtoehtoisesti niihin voidaan käyttää myös pintamaalia. Puuseinät voidaan maalata joko käsin pensselillä tai ruiskulla. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ulkomaalaus!

Ilmainen arviointi

Maalausliike Helminen tarjoaa ulkomaalaustyölle aina ilmaisen arvioinnin. Arvioinnin jälkeen ymmärrämme paremmin projektin yksityiskohdat, ja voimme sopia tämän perusteella työlle tarkemman aikataulun ja hinnan. Ota siis yhteyttä Vihdissä ja Uudellamaalla toimivaan maalausalan ammattilaiseen, ja varaa kiinteistöllesi ilmainen kartoituskäynti. Suunnitellaan yhdessä uusi ilme talollesi!

Varaa ilmainen arviointikäynti

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla esimerkiksi kotitalous- tai kunnossapitotöitä. Kannattaa siis hakea verovähennystä kotonasi tai esimerkiksi mökilläsi teettämistäsi maalaustöistä. Tutustu verovähennykseen tarkemmin täällä.